Skip to main content

Kyselina hyaluronová

Výplne kyselinou hyalurónovou

Ak si želáte odstránenie jednotlivých vrások , kruhov pod očami, vejáriky okolo očí, vyrovnanie poklesnutých kútikov úst, pozdvihnutie obočia, poprípade doplnenie objemu pier (zväčšenie pier) a objemu líc, metódou voľby je v tomto prípade aplikácia výplňového materiálu.

Čo je kyselina hyaluronová

Látka prirodzená nášmu telu, zodpovedná za hydratáciu kože. Aplikácia tejto látky je úplne bezpečná, nealergénna, bez vzniku neskorších možných komplikácií, z tohto dôvodu je v estetickej medicíne tak obľúbená.

Ako kyselina hyaluronová funguje?

Kyselina je číry a bezfarebný gél. Priamou aplikáciou do vrások dochádza k ich okamžitému vyhladeniu, aplikáciou do hlbších vrstiev kože k vyplneniu podkožia a získaniu žiadaného objemu.

Zmena je viditeľná ihneď. Efekt trvá 6-12 mesiacov, potom čo je kyselina hyaluronová v našom tele sa pozvoľna pomocou enzýmov odbúrava. Produkt je možné kedykoľvek podľa potreby doplniť. Po aplikácii može byť koža mierne začervenaná, môže vzniknúť i malá modrinka, (je to individuálne) ale môže sa prekryť makeu-pom, nie je potrebná žiadna rekonvalescencia.

Aplikácia kyseliny HA

Cenník

Russian lips

249€

Zväčšenie pier – Saypha

220€

Hlbké vrásky – nosolabiálne ryhy a pozdvihnutie kútikov – Saypha

220€

Výplň líc – Saypha

220€

Úprava nosa alebo brady - Saypha

220€

Výplň kruhov pod očami – Teosyal Redensity II

260€

Výplň pier Teosyal RHA II, III 1 ml

250€

Výplň pier Teosyal 0,7 ml

180€

REGENOVUE kyselina HA bezopuchová

220€

Výplň pier MODELHA bezopuchová kyselina s minerálnou vodou

220€

Výplň pier BELOTERO 1 ml

220€

Výplň kruhov pod očami BELOTERO 1 ml

220€

Výplň pier BELOTERO lips 0,6 ml

180€

Korekcia

30€

*Cena je v závislosti od použitého materiálu v mililitroch

Pre koho je vhodný výplňový materiál?

Pokiaľ si želáte odstrániť jednotlivé vrásky, alebo dodať objem určitým partiám s okamžitým výsledkom bez akejkoľvek rekonvalescencie, je ošetrenie kyselinou hyaluronovou vhodné pre vás.

Indikácie pre použitie

  • hlboké vrásky medzi obočím
  • vpadnuté kruhy pod očami
  • modelácia plných líčok
  • korekcia nosa
  • vyhladenie nosoústnych rýh
  • vyplňovanie jemných vrások okolo úst
  • zvýraznenie kontúry a zväčšenie objemu pier
  • zdvihnutie ústnych kútikov
  • modelácia ustupujúcej brady
  • vyrovnanie kontúry dolnej čeľuste

Zväčšenie pier áno či nie?

V poslednej dobe je trend veľkých pier populárnejší viac, ako inokedy. Takmer každá herečka, či modelka považovaná za ideál krásy sa honosí veľkými, ružovými perami. Zväčšenie pier je jedna z najčastejších kozmetických procedúr, ktorú ženy vyhľadávajú v ordináciách kozmetických kliník. Aké sú pre a proti?

Dočasné zväčšenie pier

V prvom rade si treba premyslieť, či stojíte o dočasný alebo trvalý efekt. Ide to oboma spôsobmi a každý z nich je viac či menej náročný a to ako finančne, tak i zdravotne. Čo sa týka dočasného zväčšenia pier, ide o zákrok nenáročný. I keď nie je zákrok veľmi príjemný, v podstate sa to bolesť necítite, kvôli anestetiku a želaný výsledok vydrží až rok. Pre zväčšenie pier sa obvykle používa syntetický materiál, kyselina hyalurónová, ktorá je telu prirodzená a organizmus ju dobre prijíma a tým pádom sa neobjavujú závažnejšie komplikácie.

Dočasné zväčšenie pier prebieha injekčnou formou, čo je výhoda kvôli krátkej rekonvalescencii, ktorá prebieha zhruba dva až tri dni. Naviac sa vyhnete invazívnemu zákroku a stehom.

Trvalé zväčšenie pier

Trvalé zväčšenie pier už nesie ďaleko väčšie riziká. Za prvé ide o chirurgický zákrok, obvykle prevádzaný v narkóze. Rekonvalescencia je dlhšia než u krátkodobého zväčšenia pier, zhruba týždeň až dva a prípadné komplikácie sú ďaleko závažnejšie. Nehovoriac o tom, že nie každý plastický chirurg má ruky zo zlata a bohužiaľ sa môže stať, že vám namiesto zmyselných, veľkých pier, vykúzli kačací zobák. Nezanedbateľnou stránkou je i veľká bolestivosť.

Rozhodnutie je však na VÁS.

Aplikácie vykonávajú lekári:

MUDr. Monika Tichá, MUDr. Diana Ugorová, MUDr. Adam Salama